ا
-
احسانی زاده، ملیکا
جایگزینهای شیر با منشا گیاهی به عنوان یک نوشیدنی حلال: اثرات سلامتبخشی و زیست محیطی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 12-25]
-
اخلاصی، مهدی
شاخص های کالای حرام از رهیافت آموزه های دینی [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 19-36]
-
ارجمند کرمانی، مهدخت
استفاده از اسانس زیره سیاه بهعنوان جایگزین آنتیاکسیدان سنتزی برای تولید محصول سالم [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 60-68]
-
ارشادی فر، حمید
مقایسه غلظت برخی از مواد مضردر گوشت آبزیان حلال و حرام گوشت [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 50-59]
-
افتخار زاده، سید حامد
بررسی و تبیین اجرای سیاست های گردشگری حلال درایران [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 29-43]
-
افشاری، اسما
مطالعه اپیدمیولوژی بیماری مشترک سل گاوی در استان خراسان رضوی طی سالهای 1393-1396 [دوره 5، شماره 2، 1401]
-
امیدوار لنگرودی، لیلا
بهبود خواص فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی با استفاده از آرد ازگیل وحشی و آرد جوانه گندم [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 44-53]
-
امیرپور، مهسا
مقایسه فعالیت بدنی و الگوی غذایی بر پایه ی هرم غذایی ایران و My Plate دو گروه دختران دچار سندرم پیش از قاعدگی و سالم [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 26-34]
پ
-
پناهی، بهمن
استفاده از اسانس زیره سیاه بهعنوان جایگزین آنتیاکسیدان سنتزی برای تولید محصول سالم [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 60-68]
ت
-
توسلی، میلاد
مطالعه اپیدمیولوژی بیماری مشترک سل گاوی در استان خراسان رضوی طی سالهای 1393-1396 [دوره 5، شماره 2، 1401]
-
توکلی، شیدا
تأثیر عصارۀ چای سبز و ویتامین D جهت مقابله با بیماری فراگیر کووید-19 [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 1-11]
-
توکلی، محدثه
بررسی نگرش مصرفکنندگان بر ارزش ویژه نشان طیب و تاثیر آن بر تمایل به صرف هزینه در خریداری فراوردههای طیب [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 26-33]
-
توکلی پور، حمید
بررسی اثر برخی هیدروکلوئیدها بر کیفیت نان تافتون [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 16-25]
-
توکلی پور، حمید
تأثیر افزودن اسانس نعناع فلفلی روی شاخصهای کیفی شیمیایی پراکسید، اسید تیوباربیتوریک، پایداری اکسایشی، دورۀ القاء و ارزیابی حسی و چشایی روغن سویا تصفیه شده [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 48-62]
ج
-
جلالیان، سعید
تحلیل شکاف برند طیب در مرحله معرفی دوره عمر با استفاده از تحلیل عاملی تاییدی [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 1-18]
د
-
دستمراد، جواد
بررسی عوامل فرهنگی اجتماعی، سیاسی و اقتصادی در تهیه غذای حلال [دوره 5، شماره 1، 1401]
ر
-
راحتی، شیوا
مطالعه اپیدمیولوژی بیماری مشترک سل گاوی در استان خراسان رضوی طی سالهای 1393-1396 [دوره 5، شماره 2، 1401]
-
رحیمی، فرناز
نقش قواعد تصمیمگیری و بیانیه انطباق برای تعیین کمی مقادیر اتانول در محصولات حلال با استفاده از کروماتوگرافی گازی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 57-66]
-
رحیمی، مرتضی
زنبورداری حلال از دیدگاه فقه اسلامی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 34-43]
-
رشیدپور، علی
بررسی و تبیین اجرای سیاست های گردشگری حلال درایران [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 29-43]
-
رمضانی، آتنا
مقایسه فعالیت بدنی و الگوی غذایی بر پایه ی هرم غذایی ایران و My Plate دو گروه دختران دچار سندرم پیش از قاعدگی و سالم [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 26-34]
ز
-
زهدی، هادی
استفاده از اسانس زیره سیاه بهعنوان جایگزین آنتیاکسیدان سنتزی برای تولید محصول سالم [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 60-68]
س
-
سلیمانی، نجمه
استفاده از اسانس زیره سیاه بهعنوان جایگزین آنتیاکسیدان سنتزی برای تولید محصول سالم [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 60-68]
-
سلیمی نائینی، بشری
جایگزینهای شیر با منشا گیاهی به عنوان یک نوشیدنی حلال: اثرات سلامتبخشی و زیست محیطی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 12-25]
ش
-
شجاعان، نگین
جایگزینهای شیر با منشا گیاهی به عنوان یک نوشیدنی حلال: اثرات سلامتبخشی و زیست محیطی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 12-25]
ص
-
صاحبی، حامد
نقش قواعد تصمیمگیری و بیانیه انطباق برای تعیین کمی مقادیر اتانول در محصولات حلال با استفاده از کروماتوگرافی گازی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 57-66]
-
صادقی، حامد
حلال و تقریب مذاهب اسلامی [دوره 5، شماره 4، 1401]
ط
-
طلایی، امیر جویا
نقش قواعد تصمیمگیری و بیانیه انطباق برای تعیین کمی مقادیر اتانول در محصولات حلال با استفاده از کروماتوگرافی گازی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 57-66]
ع
-
عبدالله زاده، قاسم
بررسی اثر برخی هیدروکلوئیدها بر کیفیت نان تافتون [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 16-25]
-
عمارلو، مرتضی
فرهنگ کسب رزق حلال در قرآن [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 1-15]
-
عمارلو، مرتضی
بررسی اسباب حلیت از منظر فقه امامیه [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 35-47]
-
عمارلو، مرتضی
نقش روزی حلال در تحکیم نهادخانواده با محوریت اصل عفاف [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 12-28]
-
عمارلو، مرتضی
آثار ذکر بسم الله در آداب تغذیه از منظر آموزههای الهی [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 69-78]
غ
-
غیبی، هادی
بررسی عوامل فرهنگی اجتماعی، سیاسی و اقتصادی در تهیه غذای حلال [دوره 5، شماره 1، 1401]
ف
-
فتاحی مریم ابادی، حوریه
جایگزینهای شیر با منشا گیاهی به عنوان یک نوشیدنی حلال: اثرات سلامتبخشی و زیست محیطی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 12-25]
ق
-
قاضی لو، امیر
مقایسه غلظت برخی از مواد مضردر گوشت آبزیان حلال و حرام گوشت [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 50-59]
-
قطبی، معصومه
بهبود خواص فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی با استفاده از آرد ازگیل وحشی و آرد جوانه گندم [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 44-53]
-
قویدل، مهدیس
مطالعه اپیدمیولوژی بیماری مشترک سل گاوی در استان خراسان رضوی طی سالهای 1393-1396 [دوره 5، شماره 2، 1401]
ک
-
کر، کمال الدین
مقایسه غلظت برخی از مواد مضردر گوشت آبزیان حلال و حرام گوشت [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 50-59]
-
کرباسی، علیرضا
تحلیل شکاف برند طیب در مرحله معرفی دوره عمر با استفاده از تحلیل عاملی تاییدی [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 1-18]
-
کرباسی، علیرضا
بررسی نگرش مصرفکنندگان بر ارزش ویژه نشان طیب و تاثیر آن بر تمایل به صرف هزینه در خریداری فراوردههای طیب [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 26-33]
-
کشوری فرد، فرحناز
تأثیر افزودن اسانس نعناع فلفلی روی شاخصهای کیفی شیمیایی پراکسید، اسید تیوباربیتوریک، پایداری اکسایشی، دورۀ القاء و ارزیابی حسی و چشایی روغن سویا تصفیه شده [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 48-62]
م
-
مختاریان، محسن
بررسی اثر برخی هیدروکلوئیدها بر کیفیت نان تافتون [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 16-25]
-
مختاریان، محسن
تأثیر افزودن اسانس نعناع فلفلی روی شاخصهای کیفی شیمیایی پراکسید، اسید تیوباربیتوریک، پایداری اکسایشی، دورۀ القاء و ارزیابی حسی و چشایی روغن سویا تصفیه شده [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 48-62]
-
مختاریان، محسن
تأثیر عصارۀ چای سبز و ویتامین D جهت مقابله با بیماری فراگیر کووید-19 [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 1-11]
-
مختاریان، محسن
تأثیر روشهای مختلف آبزدایی روی پروفایل ترکیبات شیمیایی و کارآیی ضدباکتریایی اسانس نعناع فلفلی علیه باکتری استافیلوکوکوس آرئوس در شرایط In vitro [دوره 5، شماره 2، 1401]
-
مختاریان، محسن
بررسی میزان آلودگی فرآوردههای لبنی به آفلاتوکسین 1M در ایران و جهان و راهکارهای پیشگیرانه برای کاهش آن [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 37-49]
-
مقدس، الهام
مطالعه اپیدمیولوژی بیماری مشترک سل گاوی در استان خراسان رضوی طی سالهای 1393-1396 [دوره 5، شماره 2، 1401]
-
منصوریان، محمد حسین
جایگزینهای شیر با منشا گیاهی به عنوان یک نوشیدنی حلال: اثرات سلامتبخشی و زیست محیطی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 12-25]
-
میرفخرالدینی، فائزه السادات
رفتار گردشگری حلال و فرهنگ در گردشگران مسلمان [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 44-56]
ن
-
نبی زاده رشوند، آتنا
جایگزینهای شیر با منشا گیاهی به عنوان یک نوشیدنی حلال: اثرات سلامتبخشی و زیست محیطی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 12-25]
و
-
ولی زاده، سمیه
طیفسنجی رامان و کاربرد آن در احراز هویت غذاهای حلال با استفاده از روشهای کمومتریکس [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 1-11]
-
ولی زاده، سمیه
جایزه نوبل شیمی در سال 2023 [دوره 5، شماره 4، 1401]
ه
-
هادی پیکانی، مهربان
بررسی و تبیین اجرای سیاست های گردشگری حلال درایران [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 29-43]
-
هاشم پور، فتانه
جایگزینهای شیر با منشا گیاهی به عنوان یک نوشیدنی حلال: اثرات سلامتبخشی و زیست محیطی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 12-25]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد